Üniversitemiz Rektöründen İl Jandarma Komutanına Hayırlı Olsun Ziyareti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Mardin İl Jandarma Komutan Yardımcılığından Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı'na atanarak görevine başlayan Kıdemli Albay Zafer Tombul'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İl Jandarma Komutanlığı önünde Jandarma Albay Zafer Tombul tarafından karşılanan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’e Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç eşlik etti.

Şeref Defterini imzalayan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul’a hayırlı olsun dileklerini ileterek, görevinde başarılar diledi.

Jandarma Albay Zafer Tombul ise Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk ile Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç’a nazik ziyareti nedeniyle teşekkür etti.