OKÜ IARES Kulübü'nden Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk'e Ziyaret

TÜBİTAK tarafından Kocaeli’nde düzenlenen 'Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları’ndan Tanıtım ve Yaygınlaştırma Teşvik ödülü ile dönen Üniversitemiz IARES Kulübü, Kulübün danışmanı Kimya Mühendisliği Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Müslüm Demir öncülüğünde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan OKÜ IARES Kulübü danışmanı Kimya Mühendisliği Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Müslüm Demir, Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk’e biz OKÜ IARES Kulübüne her zaman destek olduğunuz için teşekkür ediyoruz.” dedi. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk ise “Biz öğrencilerimizin ortaya çıkardığı her projeye her zaman güveniyoruz, OKÜ IARES Kulübü’nün özverili ve gayretli çalışmaları takdir ediyorum. Sizler yaptığınız her projeye inanın ve inandığınızdan asla vazgeçmeyin. Bir gün daha iyisini yapacağınızdan hiç kuşkum yok. İnanıyorum ki başaracaksınız.” diye konuştu.

Ziyarette OKÜ IARES Kulübü, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’e, üzerinde OKÜ IARES logosu ve Rektörümüzün adının yazılı olduğu forma ile EKARTE aracın maketini takdim etti.