Üniversitemiz Güvenlik Personeline Hizmet İçi Eğitim Verildi

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü’nün talepleri doğrultusunda Üniversitemizde Güvenlik Tedbirleri kapsamında hizmet içi eğitim düzenlendi.

Düzenlenen hizmet içi eğitime İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Dilek Birdar, Şube Müdürü İsa Kurt, şef Hüseyin Atçı ve çok sayıda Üniversitemiz personeli katıldı.

Üniversitemiz Rektörlük Büyük Salonda gerçekleştirilen hizmet içi eğitimde Sürekli İşçi kadrosunda görev yapan Güvenlik Personeli ile Koruma ve Güvenlik Görevlisi kadrosunda görev yapan idari personelimize 25.09.2019 ile 26.09.2019 tarihlerinde halkla ilişkiler, iletişim, kitle psikolojisi, öfke kontrolü ve stres yönetimi konularında eğitim Kadirli Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. M. Hamil Nazik tarafından verildi.