17. Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi İstanbul'da

İstanbul Üniversitesi ev sahipliği ve Üniversitemizin de ortaklığı ile düzenlenecek olan Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi (UTDSBK) 30-31 Ekim 2019 tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak.

2003 yılından itibaren her yıl düzenlenen, Türk Dünyası’nda akademik, sosyal, ekonomi ve eğitim alanlarında işbirliğini hedefleyen uluslararası bir kongre olduğu belirtilen Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi’nde (UTDSBK) sosyal bilimler alanındaki bildirilere yer veriliyor.

Kongrenin paydaşlarından olduğunu belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, “Kongrenin 17’ncisi Kurtuluş Savaşımızın başlangıcının 100. yılının hatırası gözetilerek, 30-31 Ekim 2019 tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak.” dedi.