Osmaniye Milletvekili Kaya'dan Efficiency Challenge Yarışlarına Hazırlanan IARES Kulübü'ne Ziyaret

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan IARES Kulübü 14-22 Eylül 2019 tarihleri arasında Kocaeli ve İstanbul’da gerçekleşecek TÜBİTAK ve TEKNOFEST tarafından organize edilen "Efficiency Challenge" yarış hazırlıklarını Üniversitemizde sürdürüyor.

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi’nde çalışmalarını sürdüren öğrencileri Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Emin Öcal ve Osmaniye İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Ali Gizlice ziyaret etti. Ziyarette projede yer alan öğrenciler de hazır bulundu.

IARES kulüp ve proje danışmanı Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Müslüm Demir destek için gelen konuklara çalışmalar hakkında kapsamlı bilgi verdi. Demir, Bu projeler Osmaniye’yi ayağa kaldıracaktır, bu yüzden de Osmaniyeli’lerden destek bekliyoruz. Bize bugüne kadar her anlamda destek olan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’e ve Mühendislik Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. M. Emin Öcal’a teşekkür ediyoruz diye konuştu.

Ziyarette konuşan Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, “Düşünmek, bunu hayata geçirmeye çalışmak ve bir nebze de olsa yapmak, kafa yormak oldukça önemli. Yaptığınız bu çalışmalar ilerleyen zamanlarda bambaşka yerlere gelebilir. Bu yüzden motivasyonunuzu bozmayın, güçlü olun. Karşılaşacağınız bütün zorluklara rağmen vazgeçmeyin Ben ortaya güzel bir çalışmanın çıkmış olmasından dolayı çok memnun oldum. İmkânlar dâhilinde bizde desteğimizi sürdüreceğiz.” dedi.