Üniversitemizde 2019 - 2020 Eğitim-Öğretim Yılı Kayıt Dönemi Başladı

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre lisans ya da ön lisans programlarında öğrenim hakkı kazanan öğrencilerimiz için kayıt heyecanı başladı. Adaylardan alınan tercihler doğrultusunda, Üniversitemiz programlarımıza yerleşen öğrencilerimizin kayıtları e-devlet portalı elektronik olarak ve Üniversitemize gelerek başladı.

Ülkemizin çeşitli bölgelerinden kayıtlarını yaptırmak üzere Üniversitemiz Karacaoğlan Yerleşkesi ’ne gelen öğrencilerimiz ve aileleri için Üniversitemiz tüm imkânlarını seferber etti. Öğrencilerinin ve ailelerinin ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde gideren Üniversitemiz, Kütüphanede Yabancı Diller Yüksekokulu ve Basın Halkla İlişkiler Birimince kurulan bilgilendirme standıyla öğrencileri en doğru şekilde yönlendirerek, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’nda kayıt işlemlerinin kısa sürede, rahat ve kolay bir şekilde tamamlanmasını sağlıyor.

YKS 2019 sonuçlarına göre OKÜ’yü yeni kazanan öğrenciler, kayıtlarını merkezde Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’nda, ilçe kampüslerinde fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulları binalarında 16-23 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirebilecek. Öğrenciler, kayıt için istenen belgelere www.osmaniye.edu.tr adresinden ulaşabilirken, öğrencilerin kayıtlarını 16-21 Ağustos tarihleri arasında e-Devlet üzerinden, 19-23 Ağustos tarihleri arasında ise Üniversitemiz Kütüphanesinde bulunan Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’nda bizzat yaptırmaları gerekiyor.