OKÜ TÖMER Mezuniyet Programı Düzenledi

Üniversitemiz Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi  (TÖMER) tarafından 2018-2019 eğitim-öğretim yılı mezuniyet programı düzenlendi.

Sekiz aydır OKÜ TÖMER’de Türkçe eğitimi alan 130 öğrenciye sertifikaları düzenlenen Türkçe şarkı ve şiir şöleninin ardından verildi. Öğrencilerin ailelerinin de yoğun ilgi gösterdiği programda OKÜ TÖMER öğrencileri okudukları şiirlerle ve söyledikleri şarkılarla izleyenlere keyifli anlar yaşattı.
Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk’ün de katıldığı programda açış konuşmasını yapan TÖMER Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Demiral, bir yıl boyunca yapılan faaliyetleri anlatarak öğrencilere sadece Türkçe öğretmekle kalmadıklarını onlara her konuda yardımcı olup sıcak bir eğitim ortamı sunduklarını ifade etti.
Program fuaye alanında düzenlenen kokteyl ile sona erdi.