Üniversite Adayları İçin Park 328 AVM'de Tanıtım Standı

Üniversite adaylarının geleceklerini belirleyecekleri üniversite tercihi döneminin başlamasıyla Üniversitemiz, aday öğrencilerin tercihlerinde kılavuzluk yapmak amacıyla Park 328 AVM'de tanıtım standı kurdu.

Üniversitemizi tanıtmak ve tercihlerinde üniversite adaylarına yardımcı olmak amacıyla kurulan standın ilk gününde aday öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.
Park 328 Alışveriş Merkezinde kurulan stantta Üniversitemizin görevli personelleri tarafından adaylara Üniversitemizle ilgili tanıtım broşürü ve Üniversitemiz bölümlerinin tanıtıldığı tanıtım kataloğu takdim edilerek bilgiler verildi. Stantta OKÜ'nün tanıtımının yanı sıra tercih yapacak olan adaylara rehberlik noktasında da yardımcı olundu.