Üniversitemizde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı Düzenlendi

15 Temmuz hain darbe girişiminin 3’üncü yılı dolayısıyla Üniversitemiz 15 Temmuz Şehitler Amfisi’nde Osmaniye Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Teke, Üniversitemiz Rektör Vekili Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç ile il protokol mensupları ve Üniversitemiz personellerinin katılımıyla 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı düzenlendi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başlayan program Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi İbrahim Aydın’ın Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca hazırlanan 15 Temmuz hain darbe girişimi ile ilgili video gösterimiyle devam etti.

Programda Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ayşe Atıcı Arayancan “Unutmadık Unutmayacağız: Geçmişten Günümüze Haşhaşiler” başlıklı bir sunum gerçekleştirdi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı Osmaniye Vali Yardımcısı Adem Yılmaz’ın Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ayşe Atıcı Arayancan ve Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi İbrahim Aydın’a programa katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdimi ile sona erdi.