Rehber Öğretmenler ve Tercih Komisyonu Üyeleri Üniversitemizde Düzenlenen Toplantıda Bir Araya Geldi

Üniversitemiz yönetimi tarafından öğrencilere üniversite tercihinde rehberlik eden lise öğretmenlerine yönelik düzenlenen kahvaltı Üniversitemiz Lezzet Vadisi’nde gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’ün öncülüğünde gerçekleşen toplantı da rehber öğretmenlere içerisinde OKÜ tanıtım materyallerinin yer aldığı çantalar takdim edildi.

Kahvaltıya başta Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk olmak üzere İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, Genel Sekreter Mustafa Sadıkoğlu, Mühendislik Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. M. Emin Öcal, Kadirli Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. M. Hamil Nazik, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Müjdat Avcı, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Coşkun Özalp,  İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı adına Prof. Dr. Susran Erkan Eroğlu, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı adına Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Ayça Gerçek, Kadirli Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Nermin Bahşi, Bahçe Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Bülent Yanıktepe, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Serpil Uçar, Osmaniye Meslek Yüksekokulu Müdürü adına Öğretim Görevlisi Celal Bıçakcı, Kadirli Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Sedat Gökfidan, Düziçi Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Alaeddin Yörük ile çok sayıda ilimiz Rehber öğretmenleri ve Tercih Komisyonu Üyeleri katıldı.

Kahvaltı sonrasında gerçekleşen söyleşi de Üniversitemizin Fakülteleri ve bölümleri hakkında Rehber Öğretmenlere temsilciler tarafından ayrıntılı bilgiler verilirken Rehber Öğretmenlerin sorularını yanıtlayan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk de “Milli Eğitim Müdürlüğü ile karşılıklı işbirliğimiz devam ediyor ve bu işbirliğini daha nasıl güçlendirebiliriz diyerek bu kahvaltılı toplantıyı düzenledik. Bu anlamda bugün bu toplantıya iştirak eden öğretmenlerimizin Üniversitemizle ilgili önerilerini önemsiyoruz.” diye konuştu. Toplantı sonrasında Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk kahvaltıya katılan tüm öğretmenlere teşekkür etti.

Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak ise Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile OKÜ arasında daha önce imzalanan protokoller çerçevesinde işbirliğinin devam edeceğini ifade ederek OKÜ’nün Osmaniye için ne kadar çok önemli olduğuna değindi. Albak, konuşmasının sonunda düzenlenen kahvaltılı toplantı için Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’e teşekkür ediyorum dedi.