İl Jandarma Komutanından Üniversitemiz Rektörüne Ziyaret

İl Jandarma Komutanı Albay Tamer Bilacan, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Hacı Ali Büber, Jandarma Özel Harekât Tabur Komutanı Binbaşı Faruk Özdemir ve Asayiş Şube Müdürü Binbaşı Mehmet Öztürk, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’ü makamında ziyaret etti.
Ziyarette Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç ’ta hazır bulundu.
Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Jandarma Teşkilatının 180. Kuruluş yıldönümü nedeniyle “Cumhuriyetin kuruluşundan beri asayişin, huzurun ve güvenliği Jandarma Genel Komutanlığının kuruluş yıl dönümünü kutluyor, aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyoruz.” ifadelerini kullanarak konuklarına ziyaret dolayısıyla teşekkür etti.