Üniversitemiz Rektörlüğü'nden Ramazan Bayramı Dolayısıyla Bayramlaşma Programı Düzenlendi

Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen Bayramlaşma Programı, akademik ve idari personellerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.
11 Haziran 2019 Salı günü Üniversitemiz Sosyal Tesisler alanında gerçekleştirilen bayramlaşma programında Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk ile Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sabri Ulukanlı, Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç, Genel Sekreter Mustafa Sadıkoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet İşcan, akademik ve idari personeli karşıladı.
Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk tüm çalışanlarımızın bayramını tek tek kutlarken Üniversitemizde düzenlenen bayramlaşmanın çalışanlarımızın birlik ve beraberliğini güçlendirdiğini ifade etti.
Daha sonra Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Murat Türk, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç ile birlikte 11 Haziran 2019 Salı günü Kadirli ilçesinde Kadirli Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi, Kadirli Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Kadirli Meslek Yüksekokulu, 13 Haziran 2019 Perşembe günü Düziçi İlçesinde Düziçi Meslek Yüksekokulu, Bahçe İlçesinde Bahçe Meslek Yüksekokul yöneticileri, akademik ve idari personelleri ile bayramlaştı.