Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan'ı Ziyaret Etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’e Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç ile birlikte Kadirli Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. M. Hamil Nazik, Kadirli Uygulamalı Bilimler Yüksekokul Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Nermin Bahşi eşlik etti.
Kadirli Belediyesi ziyaretinde Kadirli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hakan Semercioğlu da hazır bulunurken Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan’a görevinde başarılar dilerken misafirperverlikleri için de teşekkür etti.