Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk Kadirli Kaymakamı Tamer Orhan'ı Ziyaret Etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Kadirli Kaymakamı Tamer Orhan’a makamında nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyarette Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’e Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç, Kadirli Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. M. Hamil Nazik, Kadirli Uygulamalı Bilimler Yüksekokul Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Nermin Bahşi, Kadirli Meslek Yüksekokul Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Sedat Gökfidan, Kadirli Meslek Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ebru Yanık Arslantaş, Kadirli MYO Öğr. Gör. İnci Andırın ve Kadirli Uygulamalı Bilimler Yüksekokul Sekreteri C. Sadık Kemaneci eşlik etti.
Söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kadirli Kaymakamı Tamer Orhan, ilçedeki mevcut Kadirli Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi, Kadirli Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve Kadirli Meslek Yüksekokulu, Kadirli’nin sosyal ve ekonomik hayatı açısından da çok önemli olduğunu vurgulayarak geçmişte olduğu bundan sonra da yükseköğretim kurumlarımıza destek olmaya çalışacaklarını ifade etti.
Kadirli Kaymakamı Tamer Orhan ziyaretin sonunda Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’e ziyaretinden dolayı teşekkür edip, görevinde başarılar diledi.