Üniversitemiz Öğrencilerinden Resim Sergisi

Osmaniye Yahya Mazlum Halk Eğitim Merkezi tarafından Üniversitemizde açılan resim kursunu başarıyla tamamlayan öğrenciler Üniversitemiz Kütüphanesi fuaye alanında Resim Sergisi açtı.

Üniversitemiz öğrencilerinin katıldığı kursun eğitimini sabah ve öğlede sonra olmak üzere iki gruba Resim Öğretmeni Tijen Aktaş verdi.

Öğrencilerinin ilgi gösterdiği ve 6 ay süren kursa 20 kursiyer katıldı. Eğitimde teknik ve uygulama bilgilerini öğrencilerine aktardığını ifade eden Aktaş, Kursa katılan öğrencilerimize haftada 30 saat eğitim verdim. Eğitimin tamamı yağlı boya üzerine oldu. Kursiyerlerimizin birçoğu ilk defa resim kursu alan kişilerden oluşmaktadır. Kursiyerlerimiz 40 yağlı boya, resimlerini OKÜ’lülerin beğenisine sundu.’ diye konuştu.

Öğrencilerin resimleri 23-24 Mayıs 2019 tarihleri arası Üniversitemiz Kütüphanesi’nde sergilendi.