OKÜSEM Kurslarını Başarıyla Tamamlayanlara Sertifikaları Verildi

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (OKÜSEM) tarafından düzenlenen ISO 22000 Kalite Yönetim Sistemleri, HACCP Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri, ISO 9001, Enerji Yönetimi ve ISO 50001 kursunu başarıyla tamamlayanlar için düzenlenen Sertifika Töreni Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu’nda yapıldı.

Törene Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç, Fen Bilimleri Enstitü Müdürü Doç. Dr. Coşkun Özalp, ENERMER Müdürü Doç. Dr. Ertaç Hürdoğan, OKÜSEM Müdürü Doç. Dr. Adnan Bozdoğan, OKÜSEM Müdür Yardımcıları Dr. Öğretim Üyesi Kurban Yaşar, Öğretim Görevlisi Osman Kara ile kursiyerler katıldı.

Sertifika Töreninin açılış konuşmasını Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (OKÜSEM) Müdürü Doç. Dr. Adnan Bozdoğan yaptı. Bozdoğan, “Sektördeki her bir firmanın büyüyerek, gelişmesi ve sonunda başarıya ulaşması için mutlaka kaliteli üretim yapması gerekiyor. Kaliteli üretim içinde mutlaka standartlara uygun üretim yapması, standartları firmasına uygun hale getirmesi şarttır. Bunları göz ardı eden firmaların büyüyüp, gelişmesi başarılı olması düşünülemez. Biz de Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (OKÜSEM) olarak ISO 22000 Kalite Yönetim Sistemleri, HACCP Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri, ISO 9001, Enerji Yönetimi ve ISO 50001 kurslarını düzenledik. Belge almaya hak kazananları tebrik ediyorum.” dedi.

Törende kısa bir konuşma yapan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, “Biz bir aileyiz ve birlikte güzel işler yapmaya çalışıyoruz. Bu anlamda OKÜSEM tarafından düzenlenen kursları önemsiyorum ve bu kurslara katılan kursiyerlerin de daha önemli olduğunu düşünüyorum. Çünkü sizler bizlerin gönül elçileri olacaksınız. Gittiğiniz yerlerde, yaptığınız işlerde hep OKÜ’yü anlatacaksınız. Böylece birbirimizin değerini ve kalitesini arttıracağız.” dedi.

Konuşmalardan sonra kursları başarıyla tamamlayanlara sertifikaları Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç, Fen Bilimleri Enstitü Müdürü Doç. Dr. Coşkun Özalp, ENERMER Müdürü Doç. Dr. Ertaç Hürdoğan, OKÜSEM Müdürü Doç. Dr. Adnan Bozdoğan, OKÜSEM Müdür Yardımcıları Dr. Öğretim Üyesi Kurban Yaşar, Öğretim Görevlisi Osman Kara tarafından verildi.