TÜRKAV ve Türk Eğitim-Sen'den Üniversitemize Ziyaret

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz ile Osmaniye TÜRKAV Şube Başkanı ve KAMUSEN’e bağlı sendikaların Osmaniye Şube Başkanları ile Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’ü makamında ziyaret etti.
Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette görüş alışverişinde bulunulurken Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, konuklarına nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek Üniversitemiz logolu tabak hediye etti.
Ziyarette Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç, Prof. Dr. Oğuzhan Yoncalık, İnşaat Mühendisliği Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Behçet Dündar, Harita Mühendisliği Dr. Öğretim Üyesi Selim Serhan Yıldız ve Türk Eğitimsen Üniversitemiz Temsilcisi M. Fatih Gizlice de hazır bulundu.