YTB Yurt Dışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı Yetkililerinden Rektörümüze Ziyaret

Üniversitemiz Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezinde YTB (Yurt Dışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı) koordinasyonu ve işbirliği ile düzenlenen, Avrupa Birliği ve UNCHR (Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği) tarafından fonlanan “Suriyeliler İçin İleri Düzey Türkçe Eğitimi” projesi kapsamında OKÜ TÖMER’i ziyaret eden YTB Ortadoğu ve Kuzey Afrika Koordinatörlüğü Uzmanı Üzeyir Göksun ve YTB Ortadoğu ve Kuzey Afrika Koordinatörlüğü Proje Personeli Mehmet Özgür Yaşa Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’ü ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk’ün yanı sıra Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Oğuzhan Yoncalık, TÖMER Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Demiral, TÖMER Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Funda Yıldırım ve TÖMER Müdür Yardımcısı Öğr. Gör.  M.Tayyib Zorlu da hazır bulundu.

Ziyarette OKÜ ve YTB işbirliğinde yürütülen eğitim projeleri hakkında görüş alışverişi yapıldı. OKÜ TÖMER’de Türkçe eğitimi gören proje öğrencileri de YTB heyeti tarafından ziyaret edilerek öğrencilerin talep ve görüşleri dinlendi.