Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk'ten Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara'ya Hayırlı Olsun Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde Osmaniye Belediye Başkanı seçilen ve mazbatasını alarak görevine başlayan Kadir Kara’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Osmaniye Belediye Başkanı olarak üçüncü kez seçilmelerinden dolayı başkan Kadir Kara’yı makamında ziyaret ederek tebrik eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk yaptığı konuşmada, “Üniversite-Şehir işbirliğine çok önem veriyoruz. Bu bağlamda Üniversitemizce gerçekleştireceğimiz birçok projede Osmaniye Belediyesi’nin katkılarını ilerleyen dönemde görmeyi umuyorum. Şehrin gelişimi noktasında OKÜ olarak her zaman katkı sağlayıp üzerimize düşeni yaparız.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’e teşekkür eden Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara da OKÜ’nün Osmaniye için ne kadar önemli olduğunu dikkat çekerek desteklerinin her zaman devam edeceğini söyledi.
Başkan Kara,  OKÜ ile işbirliğinin daha da artırılacağını söyledi.

Ziyarette Osmaniye Belediye Meclis Üyeleri ve Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç da hazır bulundu.