Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar'dan Rektörümüze Ziyaret

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’ü makamında ziyaret etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar’ı Osmaniye’de ağırlamaktan onur duyduğunu belirterek, kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyarette Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’e hazırlanan hediyeleri Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar takdim etti.

Ziyaret sonunda şeref defterini de imzalayan Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, şeref defterine; “Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’nin gelişimini görmek oldukça güzeldi. Rektör Prof. Dr. Murat Türk’e Üniversitesini daha ileriye götürülmesi noktasındaki gayretlerinden dolayı başarılar dilerim. Şehrin potansiyelini bilimin ışığında daha ileriye götüreceğine inanıyorum.” ifadelerini yazdı.