Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç, Sağlık Çalışanlarının Tıp Bayramı'nı Kutladı

14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Sağlık Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç Osmaniye Devlet Hastanesi ve özel bir hastane doktorları ile sağlık çalışanlarını ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Sağlık Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç’a Sağlık Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Derya Atik, Sağlık Yüksekokulu Sekreteri Türkan Bozkurt ve Sağlık Yüksekokulu öğrencileri eşlik etti.

Osmaniye Devlet Hastanesi ve özel bir hastanedeki birimleri tek tek dolaşan Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Sağlık Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç, personelin 14 Mart Tıp Bayramını kutlayarak karanfil dağıttı.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Sağlık Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç beraberindekilerle Osmaniye Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Tamer Gülsur, Başhekim Yardımcıları Dr. Bilgin Akoğlu, Deniz Çam’ı ziyaret ederek karanfil verdi.