Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya'dan İİBF'ye Ziyaret

Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette ilk olarak İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selim Coşkun’u makamında ziyaret etti. Ziyarette Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya’ya Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk eşlik etti.

İİBF hakkında bilgileri İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selim Coşkun’dan alan Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya daha sonra İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde Genç Kızılay Kulübü tarafından kurulan kan bağışı toplama standını ziyaret etti.

Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, Genç Kızılay Kulübü yetkililerinden kan bağışı toplama kampanyası hakkında bilgiler aldıktan sonra öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Genç Kızılay Kulübü standı ziyaretinde ise Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya’ya Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’ün yanı sıra İİBF Dekanı Prof. Dr. Selim Coşkun, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet İşcan, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Susran Erkan Eroğlu, Osmaniye Meslek Yüksekokulu Elektronik ve Otomasyon Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Ahmet Loğoğlu ile çok sayıda Üniversitemiz öğrencisi eşlik etti.