Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu'ndan Rektörümüze Ziyaret

Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı İ. Savaş Dündar ile Ak Parti Başkan Yardımcısı Kemal Yalçın’da hazır bulundu. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, nazik ziyaretleri için Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu’na ve Ak Parti Başkan Yardımcısı Kemal Yalçın’a teşekkür etti.

Ziyaret sonrasında Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu ile Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Üniversitemiz kulüplerinden Genç Kızılay Kulübü tarafından Üniversitemizde düzenlenen “Kampüste Sana, Kızılayda Kana İhtiyaç Var” kan bağışı toplama kampanyasının yapıldığı Mühendislik Fakültesi binasına geçti. Burada kulüp yetkililerinden kan bağışı toplaması ile ilgili bilgiler alan Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk daha sonra Üniversitemiz ve Tosyalı Holding işbirliği ile yapımı tamamlanan %80 yerli güneş enerjisi ile çalışan “ATA-OTO” isimli elektrikli aracın çalışmaları hakkında yerinde bilgi aldı.