Girişimcilik ve Kariyer Kulübü'nden Rektörümüze Ziyaret

Üniversitemiz kulüplerinden Girişimcilik ve Kariyer Kulübü, önümüzdeki zamanda düzenleyecekleri programlar hakkında bilgi vermek amacıyla Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’ü makamında ziyaret etti.

Girişimcilik ve Kariyer Kulübü Kulüp Başkanı Oktay Arzık, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’e programlar hakkında bilgi verdikten sonra 2-4 Mayısta Üniversitemizde düzenlenecek olan 18. Uluslararası İşletmecilik Kongresi’ne kulüp olarak destek vereceklerini söyledi.

Ziyaret esnasında Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu da Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’ü makamında ziyaret etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’ü ziyaret dolayısıyla Girişimcilik ve Kariyer Kulübü Başkan ve üyelerine teşekkür etti.