Üniversitemiz İpekyolu Kariyer Fuarı'na Paydaş Üniversite Olarak Katkı Sağlayacak

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi himayelerinde, Gaziantep Üniversitesi’nin öncülüğünde Üniversitemizin de dahil olduğu 10 paydaş üniversitenin katılımıyla bölgesel kariyer fuarı Gaziantep’te yapılacak.

11-12 Nisan 2019 tarihleri arasında Gaziantep Üniversitesi Mavera Kongre ve Sanat Merkezi’nde düzenlenecek olan bu etkinliğin adı ‘İpekyolu Kariyer Fuarı’ olarak belirlenmiş olup, ilk bölgesel toplantısı Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür’ün başkanlığında Gaziantep Üniversitesi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Proje Müdürü Neşe Gülmez, paydaş üniversitelerin temsilcileri ve Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç katıldı.

Gaziantep Üniversitesi Senato Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda GAÜN Rektörü Prof. Dr. Ali Gür ile Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Proje Müdürü Neşe Gülmez kısa birer konuşma gerçekleştirdi.

Toplantıdan sonra Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Bedir, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Proje Müdürü Neşe Gülmez ve paydaş üniversitelerin temsilcileri fuarın gerçekleşeceği GAÜN Mavera Kongre ve Sanat Merkezi’ni ziyaret ederek düzenlenecek olan fuar için kullanılması planlanan alanlar hakkında bilgi alındı.