Üniversitemiz Okul Sporları Oryantiring Gençler İl Müsabakalarına Ev Sahipliği Yaptı

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Oryantiring Gençler İl Birinciliği Müsabakalarına Üniversitemiz ev sahipliği yaptı.

Üniversitemiz Karacaoğlan Yerleşkesi’nde gerçekleşen Okul Sporları Oryantiring Gençler İl Birinciliği müsabakalarında 110 sporcu yer aldı.

Üniversitemiz Kapalı Yüzme Havuzu önünde gerçekleşen madalya ve kupa töreninde Genç Erkek A, Genç Erkek B, Genç Kız A, Genç Kız B kategorilerinde dereceye girenlere Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç ve Prof. Dr. Oğuzhan Yoncalık tarafından madalyaları takdim edildi.

Daha sonra müsabakalarda birincilik elde eden Genç Kız kategorisinde Gülten-Ali Ziyan Anadolu Lisesi kaptanı Almula Çığşar, Genç Kız kategorisinde Tosçelik Sosyal Bilimler Lisesi kaptanı Mine Ergüler, Genç Erkek A kategorisinde Tosçelik Sosyal Bilimler Lisesi Mustafa Yusuf Hasırcı, Genç Erkek B kategorisinde Hasan Aybaba Anadolu Lisesi kaptanı Kasım Arıtı kupalarını Rektörlük makamında Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk tarafından aldı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, kupalarını takdim ettiği takım kaptanlarını tebrik ederek başarılarının devamını diledi.