Üniversitemiz Rektöründen Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürüne Hayırlı Olsun Ziyareti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Aydın Albak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Aydın Albak’ı makamında ziyaret eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi hakkında bilgi paylaşımında bulunduktan sonra Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak’ı tebrik ederek görevinde başarılar diledi.

Ziyarette Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof Dr. Oğuzhan Yoncalık ve Mühendislik Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Behçet Dündar da hazır bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak konuklarına teşekkür etti.