Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya Üniversitemizi Ziyaret Etti

Ak Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya ve beraberindeki heyet Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’ü ziyaret etti.
Ziyarete Milletvekili İsmail Kaya’nın yanı sıra Ak Parti Osmaniye İl Başkanı Hamza Tor ve birçok partili katılırken; ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oğuzhan Yoncalık, Dış İlişkiler Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Susran Erkan Eroğlu, Mühendislik Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Behçet Dündar, Osmaniye Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Ahmet Loğoğlu, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Savaş Dündar da hazır bulundu.
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk; AK Parti Osmaniye Milletvekilleri İsmail Kaya’ya teşekkür ederek, Üniversitemizin geldiği noktayı anlatıp Üniversitemizde hayata geçirmek istediği projelerle ilgili bilgiler verdi.
Milletvekili İsmail Kaya, her zaman OKÜ’nün yanında olacaklarını ve OKÜ’nün Osmaniye için önemine dikkat çekti.
Ziyareti dolayısıyla duyduğu memnuniyeti belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, konuklarına teşekkür etti.