Doç. Dr. Coşkun Özalp'in Araştırma Projesi TÜBİTAK 1001 Kapsamında Desteklenmeye Hak Kazandı

Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitü Müdürü, Mühendislik Fakültesi, Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Coşkun Özalp’in " Farklı Yüzey Geometrisine Sahip Dönen ve Dönmeyen Silindirlerin Akış ve Isı Geçişine Etkilerinin Deneysel ve Sayısal Olarak İncelenmesi "  başlıklı araştırma projesi, TÜBİTAK Mühendislik Araştırma Destek Grubu tarafından, " Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı (1001) " kapsamında desteklenmeye hak kazandı.

Araştırma projesinin ekibinde proje yürütücüsü olarak Doç. Dr. Coşkun Özalp’in yanı sıra, Mühendislik Fakültesi, Enerji Sistemleri Mühendisliği Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Bülent Yanıktepe, Doç. Dr. Ertaç Hürdoğan ve Cumhuriyet Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Otomotiv Mühendisliği Öğretim Üyelerinden Dr. Öğretim Üyesi Doğan Engin Alnak yer alıyor.  24 ay sürecek olan projede 2 adet doktora ve bir adet Yüksek Lisans öğrencisi bursiyer olarak görev alacak.