OKÜ TÖMER Uluslararası Öğrenciler İçin Tanıtım ve Tanışma Programı Düzenlendi

19 Kasım 2018 itibarıyla 146 uluslararası öğrenciyle 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılına başlayan OKÜ TÖMER, öğrencilerine üniversitemizi tanıtmak ve uyum süreçlerini kolaylaştırmak amacıyla Rektörlük Toplantı Salonunda bir program düzenledi. Programa Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Eyyüp Tel, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Müjdat Avcı, Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER) Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Demiral, Üniversitemizden akademisyenler ve çok sayıda uluslararası öğrencilerimiz katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program öğrencilere üniversitemizin tanıtım filminin izletilmesiyle devam etti.

Programda söz alan TÖMER Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Abdullah DEMİRAL, TÖMER hakkında bilgiler vererek uluslararası öğrenciler için ellerinden gelen bütün gayreti gösterdiklerini, ilk günkü şevk ve heyecanla çalışmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Murat TÜRK de öğrencilerin sorunlarını ve isteklerini dinleyerek imkânlar dâhilinde en kısa zamanda sorunların üstesinden gelineceğini belirterek öğretim elemanları ve öğrencilerin yeni eğitim-öğretim yılını kutladı.

Program Üniversitemiz yemekhanesinde düzenlenen tanışma yemeği ve çay sohbetiyle sona erdi.