Osmaniye Belediyesi'nden Final Sınavları Öncesinde Üniversitemiz Öğrencilerine Çorba İkramı

Osmaniye Belediyesi, Üniversitemizdeki final sınavları öncesi ‘Çalışmak sizden, çorbalarınız bizden’ sloganı ile Üniversitemiz Kütüphane binası önünde Çorba İkramı etkinliği gerçekleştirdi.

Üniversitemiz Kütüphanesi önünde gerçekleştirilen Çorba İkramına Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara’nın yanı sıra Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Sabri Ulukanlı, Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç, Dış İlişkiler Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Susran Erkan Eroğlu, Üniversitemiz İİBF Dr. Öğr. Üyesi Ergün Kara, Üniversitemiz Genel Sekreter Yardımcısı V. Necati Gök ve Ülkü Ocakları Osmaniye İl Başkanı Hasan Şahin Ceylan katıldı.

Üniversitemiz Kütüphane binası önünde kurulan çorba standında öğrencilere çorba ikramında bulunan Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara; “Üniversitemizde okuyan değerli öğrenci kardeşlerimize destek olmak ve yanlarında olduğumuzu bildirmek, çalışmalarına katkı sağlamak amacıyla sınav günlerinde onlara ‘çalışmak sizden çorbanız bizden’ sloganıyla başlattığımız bu etkinliğimizde çorba ikram ediyoruz. Bütün öğrenci kardeşlerime öğrenim hayatlarında başarılar diliyorum. Bu ortamı sağlayarak bizleri gençlerle buluşturan saygıdeğer Rektörümüze ve üniversitemizin tüm değerli şahsiyetlerine teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Çorba ikramı sırasında konuşan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk; “Soğuk kış günlerinde gençlerimize sıcak destek oldukları için Osmaniye Belediye Başkanı Sayın Kadir Kara’ya şahsım, gençlerimiz ve üniversitem adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdikleri Çorba İkramının final sınavları süresince her gün 20.30 ile 22.30 saatleri arasında Üniversitemiz Kütüphanesi önünde dağıtılacağı belirtildi.