Rektörümüz Prof.Dr. Murat Türk'ten Yeni Osmaniye İl Emniyet Müdürüne Hayırlı Olsun Ziyareti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararına göre,  Osmaniye Emniyet Müdürlüğüne atanan Ahmet Selçuk Okumuş’u makamında ziyaret etti.

Osmaniye Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman’ın Rize Emniyet Müdürü olarak atanmasından sonra Gökduman’ın yerine Osmaniye Emniyet Müdürü olarak atanan Ahmet Selçuk Okumuş’u makamında ziyaret eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi hakkında bilgi paylaşımında bulunduktan sonra İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş’u tebrik ederek görevinde başarılar diledi.