Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü Öğrencileri Uygulama Eğitimi İçin Üniversitemiz Kütüphanesinde

Üniversitemiz Kadirli Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü öğrencileri 04.12.2018 Salı günü Üniversitemiz Kütüphanesinde "Bilginin Organizasyonu" dersinin uygulama eğitimine katıldı.

Bilginin Organizasyonu dersinin uygulama eğitimi Üniversitemiz kütüphanecileri Zehra Kılıçarslan, Burcu Takim, Muhammed Bekir Us ve Songül Çolak tarafından verildi. Kadirli Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi bölümü öğrencileri uygulama eğitiminin kendileri için çok verimli olduğunu belirterek memnuniyetlerini iletti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, uygulama eğitimlerinin önemine değinerek Kadirli Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi öğrencilerinin uygulama eğitimlerine her zaman destek vereceklerini ifade etti.