Girişimcilik ve Kariyer Kulübü'nden Endüstri 4.0 ve Bilişimci Girişimcilik Programı

‘Her şey bir hayal ile başlar. Hayalini kur, işini seç ve kariyerine yön ver’ sloganı ile çalışmalarını sürdüren Üniversitemiz kulüplerinden Girişimcilik ve Kariyer Kulübü, “Endüstri 4.0 ve Bilişimci Girişimcilik” başlıklı program düzenledi.

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Amfisi’nde gerçekleşen “Endüstri 4.0 ve Bilişimci Girişimcilik” başlıklı programa İİBF Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi  Samet Evci, Dr. Öğr. Üyesi  Fatih Çağatay Baz, Girişimcilik ve Kariyer Kulübü Danışmanı İİBF Dr. Öğr. Üyesi Ergün Kara, Dış İlişkiler Birim Koordinatörü Doç. Dr. Susran Erkan Eroğlu, Osmaniye Meslek Yüksekokulu Elektronik ve Otomasyon Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Ahmet Loğoğlu, Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanı Kadir Uludağ, Üniversitemiz idari personeli ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan “Endüstri 4.0 ve Bilişimci Girişimcilik” başlıklı programın açılış konuşmasını Girişimcilik ve Kariyer Kulübü Başkanı Oktay Arzık yaptı. Kulüp faaliyetleri hakkında bilgiler vererek konuşmasına başlayan Oktay Arzık, “Milli ve manevi değerlerine bağlı, vatansever, çalışkan bir genç girişimci kardeşimiz programlarımız sayesinde şüphesiz ki ülkemiz için büyük bir kazanç olacaktır. Devletimizin her türlü imkânlarının sonuna kadar seferber edildiği dönemde devamlı olarak çalışmayı ve gelişmeyi kendinize ilke edinmeliyiz.” diye konuştu.

Daha sonra sahneye çıkan Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanı Kadir Uludağ, “Endüstri 4.0 ve Bilişimci Girişimcilik” başlıklı sunumunu yaptı. Uludağ, 2020’de işverenler tarafından en çok aranacak en iyi 10 becerinin, “Yaratıcılık, insan yönetim, başkalarıyla koordinasyon, duygusal zekâ, karar ve karar verme, servis oryantasyonu, müzakere becerileri ile bilişsel esneklik” olduğunu söyledi.

Programın sonunda İİBF Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi  Samet Evci ve Dr. Öğr. Üyesi  Fatih Çağatay Baz, Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanı Kadir Uludağ’a günün anısına hazırlanan Teşekkür Belgesi ile çiçek takdimini gerçekleştirdi.