OKÜ Genç-İz Kulübü'nden Karamela Sepeti Şarkıları Çocuk Konseri

Üniversitemiz kulüplerinden Genç-İz Kulübü, anaokulu öğrencilerinin ritmik yeteneklerini ve kişisel becerilerini geliştirerek, bedensel, ruhsal ve zihinsel gelişimlerine katkıda bulunması amacıyla 15 Temmuz Şehitler Amfisi’nde Karamela Sepeti Şarkıları Çocuk Konseri düzenledi.

Karamela Sepeti Şarkıları Çocuk Konserinde Türkiye’nin farklı şehirlerinde eğitimcilere yönelik birçok uygulamalı seminer ve konferanslar veren Onur Erol ve orkestrası sahne aldı.

Üniversitemiz 15 Temmuz Şehitler Amfisi’nde anaokulu öğrencileriyle bir araya gelen Onur Erol, interaktif ritim ve müzik atölyesi gerçekleştirerek çocukların etkinliğe aktif katılımlarını sağladı.

Etkinliğin sonunda Üniversitemiz Osmaniye Meslek Yüksekokulu Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü Başkanı Öğr. Gör. Celil Atasever, Onur Erol’a günün anısına hazırlanan hediyeleri takdim etti.