OKÜ Genç-İz Kulübü, Çocuklar için şarkılar, oyunlar, danslar Programı Düzenledi

Üniversitemiz kulüplerinden Genç-İz Kulübü bağlı Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerine 2018-2019 Eğitim - Öğretim yılı kalite faaliyetleri kapsamında “Çocuklar için şarkılar, oyunlar, danslar” konulu program düzenledi.

Uzman Müzik Eğitimcisi Besteci ve Yazar Ayhan Öztürk’ün katıldığı programda Üniversitemiz idari ve akademik personeli, OKÜ Anaokulu öğrencileri ve ilimiz özel anaokulu öğretmenleri ile öğrencileri katıldı.

Üniversitemiz 15 Temmuz Şehitler Amfisi’nde gerçekleşen programda Uzman Müzik Eğitimcisi Besteci ve Yazar Ayhan Öztürk, çocuklar için şarkılar, oyunlar ve danslardan örnekler vererek eğlenceli anlara sahne oldu.

Programın sonunda Uzman Müzik Eğitimcisi Besteci ve Yazar Ayhan Öztürk’e Osmaniye Meslek Yüksekokulu Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Öğr. Gör. Celil Atasever tarafından günün anısına plaket ve çiçek takdim edildi.