Üniversitemiz Rektörü'nden Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi NEVÜ Rektörüne Ziyaret

2. Uluslararası EMI Girişimcilik ve Sosyal Bilimler Kongresi onur konuğu olan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, Nişantaşı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Esra Hatipoğlu, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Barca, Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Başkanı Prof. Dr. Ahmet Cevat Acar ve  MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya’da bulundu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’ü ve diğer konuklarını Nevşehir’de ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde ağırlamaktan büyük onur duyduğunu belirten Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkürlerini sundu.

Ziyaret sonunda Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’e günün anısına plaket takdiminde bulundu.