Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden ''Gelenek ve Şiir'' Başlıklı Konferans

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü, Üniversitemiz Rektörlük Büyük Salonda ‘Gelenek ve Şiir’ başlıklı konferans düzenledi.
‘Gelenek ve Şiir’ başlıklı konferans Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yunus Kaplan, Doç. Dr. Cengiz Gökşen, Doç. Dr. Sema Özher Koç, Doç. Dr. Ahmet Demirtaş, Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Demiral, Dr. Öğr. Üyesi Ali Doğaner ile çok sayıda Üniversitemiz İdari personeli ve Üniversitemiz öğrencisi katıldı.
Konferansın açılış konuşmasını Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cengiz Gökşen yaptı. Gökşen, konferansa konuşmacı olarak katılan Şair ve Yazar Tayyip Atmaca’ya katılımı için teşekkür etti.
Konferansa konuşmacı olarak katılan Şair ve Yazar Tayyip Atmaca, şiir nedir, şiire nasıl başlanmalı, şiir bize ne anlatır, şair kendi üslubunu nasıl oluşturur, gelenek nedir, geleneksel şiir nedir, gelenek ile gelecek arası köprü kuran şairler nelerdir diyerek örnekler vererek öğrencilerle sohbet etti.
Şair ve Yazar Tayyip Atmaca konuşmasını tamamladıktan sonra sonunda öğrencilerin sorularını yanıtladı.
Konferansın sonunda Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yunus Kaplan, Şair ve Yazar Tayyip Atmaca’ya günün anısına Teşekkür Belgesi takdim etti.