Fikir Etkinlik Kulübü'nden Açık Hava Sineması Etkinliği

Üniversitemiz Öğrencileri Açık Hava Sineması Etkinliğinde Buluştu

Üniversitemiz kulüplerinden Fikir Etkinlik Kulübü, Üniversitemiz 15 Temmuz Şehitler Amfisi yanındaki yeşil alanda ücretsiz Açık Hava Sineması etkinliği düzenledi.

Açık Hava Sinema Gösterimi etkinliğinde 15 Temmuz Şehitler Amfisi yanındaki yeşil alanında yüzlerce üniversite öğrencisi bir araya gelirken Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç ve Genel Sekreter Yardımcısı V. Necati Gök de etkinliğe katılarak öğrencilerle birlikte film izledi.

Etkinlikte Türk sinemasının en beğenilen filmleri arasında yer alan ’’Hababam Sınıfı’’nın gösterimi yapıldı. Etkinlik kapsamında filmi izlemek için Üniversitemiz Karacaoğlan Yerleşkesi’nde 15 Temmuz Şehitler Amfisi yanındaki yeşil alanında bir araya gelen yüzden fazla öğrenciye film öncesinde kahve ve mısır ikramı yapıldı.

Yapılan ikramın ardından öğrenciler, Münir Özkul, Adile Naşit, Kemal Sunal, Halit Akçatepe, Ayşen Gruda gibi birçok usta oyuncunun yer aldığı “Hababam Sınıfı” filmini seyretti. Film sonunda oldukça eğlendiklerini ifade eden Üniversitemiz öğrencileri, etkinliği düzenleyenlere teşekkür etti.