Üniversitemiz Öğrenci Kulüpleri Başkanları Rektörlük Büyük Salonda Bir Araya Geldi

Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sabri Ulukanlı, Prof. Dr. Oğuzhan Yoncalık ile Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı İ. Savaş Dündar, Şube Müdürleri Hacı Güler, Remzi Pırnaz ve Genel Sekreter Yardımcısı V. Necati Gök, Üniversitemiz Öğrenci Kulüpleri Başkanları ve Danışman hocalarıyla Üniversitemiz Rektörlük Büyük Salonda bir araya geldi.

Öğrenci kulüplerinin üniversitemiz için öneminden bahseden Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabri Ulukanlı, etkinlikler için Üniversite kulüplerine sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerde yardımcı olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Öğrenci kulüplerinin istek, dilek ve şikâyetlerinin dile getirildiği program karşılıklı iyi temenniler ile sona erdi.