AÖF Okuyan Öğrencilere Yüzyüze Öğretim Hizmetleri Kapsamında Eğitim Üniversitemizce Verilecek

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’nin, İktisat ve İşletme Fakülteleri öğrencilerine yönelik ücretsiz yüzyüze derslerin Güz Dönemi, Üniversitemiz tarafından 13 Ekim 2018 Cumartesi günü başlayıp, 11 Ocak 2019 Cuma günü sona erecek.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Üniversitemiz Öğretim Üyeleri tarafından Açıköğretim öğrencilerinin özellikle zorlandıkları derslere yönelik yapılan yüzyüze derslerin, öğrencilerin başarılarına büyük katkı sağladığını belirterek öğrencilerin Üniversitemizin kütüphane, sosyal faaliyetler, konferans, sempozyum gibi bir takım olanaklarından da faydalanacağını ifade etti.

13 Ekim 2018 Cumartesi günü başlayıp ve 11 Ocak 2019 tarihinde sona ermesi planlanan 2018 – 2019 öğretim yılı Güz Döneminde birinci sınıflar için Matematik I, Genel Muhasebe I, İktisada Giriş I, ikinci sınıflar için İstatistik I, Mikro İktisat, üçüncü sınıflar için Maliyet Muhasebesi, Finansal Yönetim I, İngilizce I-V, dördüncü sınıflar için Denetim,  Türk Dili ve Edebiyatı okuyanlar için Osmanlı Türkçesine Giriş I, İlahiyat okuyanlar için Arapça I ve Arapça III derslerinin eğitimi yüzyüze verilecek.