Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk, OKÜ Anaokulu'nun 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Açılışını Yaptı

Üniversitemiz Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı’na bağlı kurulan Anaokulunun 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı açılışı Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç’ın katılımıyla yapıldı.

Açılışta Anaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan gösteriyi izleyen Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk’e minik öğrenciler tarafından çiçek takdim edilirken Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç ile birlikte Anaokulunu gezerek 2018-2019 yılı Eğitim Öğretim Dönemi hakkında yetkililerden bilgi aldı ve minik öğrencilerle tek tek ilgilendi.

Öğrenci, öğretmen, yönetici, veli ve eğitim personelinin büyük emek sarf edecekleri ve fedakârlıklarıyla donatacakları bir eğitim-öğretim yılını daha karşılamanın sevincini yaşadıklarını belirten Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Murat Türk, 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı’nın öğrencilerimize, ailelerine, tüm eğitim camiasına hayırlı uğurlu olmasını ve başarılarla dolu bir yıl olarak geçmesini dilerim.” dedi.