Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, 2. Uluslararası Girişimcilik ve Sosyal Bilimler Kongresi'ne Onursal Başkan

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, ilki Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi ev sahipliğinde Lefkoşa’da düzenlenen Uluslararası Girişimcilik ve Sosyal Bilimler Kongresi’nin (EMI) 2.sinde Onursal Başkanlardan birisi oldu.

Kapadokya'da, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ev sahipliğinde 9-11 Kasım 2018 tarihlerinde gerçekleşecek olan Uluslararası Girişimcilik ve Sosyal Bilimler Kongresi sosyal bilimlerin her alanında özgün bilimsel çalışmaların yer alacağı bir kongre olma özelliği ile ön plana çıkacak.

Kongre Başkanı Prof. Dr. Himmet Karadal’dan alınan bilgiye göre kongreye bildiri özeti son gönderimin 10 Ekim 2018 tarihine kadar uzatıldığı ve bildirilerin Türkçe ile birlikte İngilizce özet olarak gönderilmesi gerektiği belirtilirken Akademik teşvik kriterleri kapsamında 6 farklı ülkeden davetli akademisyenlerin katılacağı da ifade edildi.
2. Uluslararası Girişimcilik ve Sosyal Bilimler Kongre web adresi: http://www.emissc.org/tr