Üniversitemiz Rektöründen Geleceğe Yönelik İşbirliği Kapsamında Baştuğ Metalurji'ye Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç, Üniversite-Sanayi işbirliği çerçevesinde Baştuğ Metalurji Sanayi A.Ş.’yi ziyaret etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç ilk olarak Baştuğ Metalurji İnsan Kaynakları Şefi Alper Kürşat Kından ile görüşerek Üniversitemiz öğrencilerinin sanayi tesislerinde staj çalışmaları hakkında görüş alış verişinde bulundu. Daha sonra Baştuğ Metalurji İşletmelerden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özgür Nal ile Üniversite-Sanayi işbirliğinin geliştirilmesi, sanayicinin AR-GE çalışmalarında Üniversitemiz akademik kadrosundan ve imkânlarından ne şekilde faydalandırılabileceği hakkında bilgi alışverişinde bulundu.