Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu ve İsmail Kaya Üniversitemizi Ziyaret Etti

Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu ve İsmail Kaya Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’ü makamında ziyaret etti.
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk; AK Parti Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu ile İsmail Kaya’ya teşekkür ederek, Üniversitemizin geldiği noktayı anlatıp Üniversitemizde hayata geçirmek istediği projelerle ilgili bilgiler verdi. Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk, OKÜ olarak Osmaniye’ye, bölgeye ve ülkemize katma değer sağlamak için her türlü gayreti gösterdiklerini ifade etti.

Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu ile İsmail Kaya, her zaman OKÜ’nün yanında olacaklarını ve OKÜ’nün gelişmesi için yapılacak proje önerilerine Ankara’da her türlü desteği vereceklerini vurguladı.

Ziyarette Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç da hazır bulunurken Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu ve Osmaniye Milletvekilleri ile gelen heyet ile Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Öğr. Gör. İsmail Dehri de ziyarette hazır bulundu.

Osmaniye Milletvekillerinin ziyareti dolayısıyla duyduğu memnuniyeti belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, konuklarına teşekkür etti.