Üniversitemizde Kayıtlar Devam Ediyor

2018 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre Üniversitemize kayıt yaptırmaya hak kazanan toplam 2 bin 028 öğrenci için kayıt işlemleri, 03 Eylül 2018 tarihinde başladı.

Üniversitemize kayıt hakkı kazanan tüm öğrenciler, 03-05 Eylül tarihlerinde https://www.turkiye.gov.tr/  internet adresi üzerinden elektronik kayıt yaptırabiliyor. Elektronik kayıt yaptıramayan öğrenciler için ise şahsi başvurular, 03 Eylül Pazartesi günü Üniversitemiz Karacaoğlan Yerleşkesi Kütüphane Binasında bulunan Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’nda başlamış olup 07 Eylül Cuma günü sona erecek.

Öğrenci kayıtlarının sorunsuz bir şekilde devam etmesi için Türkiye’nin dört bir yanından gelen öğrenci ve velilerine Üniversitemiz görevlileri tarafından kayıt işlemleriyle ilgili her türlü bilgi ve destek verilirken Üniversitemiz tarafından hazırlanan hediyeler görevliler tarafından takdim ediliyor.

Kayıtların yapıldığı Kütüphane binasına gelen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, kayıt yaptırmaya gelen öğrencilerle sohbet ederek öğrenci ve ailelerine Üniversitemizin hediyelerini takdim etti.