Üniversitemiz, Üniversite Tercihi Yapacak Olan Adaylar İçin Park 328 Avm'de Stant Kurdu

Üniversite adaylarının geleceklerini belirleyecekleri üniversite tercihi döneminin başlamasıyla Üniversitemiz, aday öğrencilerin tercihlerinde kılavuzluk yapmak amacıyla Park 328 AVM'de stant kurdu.
Üniversitemizi tanıtmak ve tercihlerinde üniversite adaylarına yardımcı olmak amacıyla kurulan standın ilk gününde aday öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.
Park 328 Alışveriş Merkezinde kurulan stantta Üniversitemizin görevli personelleri tarafından adaylara Üniversitemizle ilgili tanıtım broşürü ve Üniversitemiz bölümlerinin tanıtıldığı tanıtım kataloğu takdim edilerek bilgi veriliyor. Stantta OKÜ'nün tanıtımının yanı sıra tercih yapacak olan adaylara rehberlik noktasında da yardımcı olunuyor.
7-10 Ağustos 2018 tarihleri arasında hizmet verecek olan Üniversitemiz standını gün içerisinde 10.00 ile 19.00 saatleri arasında ziyaret edebilir ve Üniversitemiz görevlilerinden bilgi alabilirsiniz.