Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk Hasan Ersoy Toplantı Salonu Açılışı ve Anma Toplantısına Katıldı

3 Temmuz'da Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası binasına gelen bir şahıs tarafından yapılan silahlı saldırıda hayatını kaybeden OTSO Başkan Yardımcısı Hasan Ersoy'un adı toplantı salonuna verildi. OTSO’da düzenlenen törene Vali Ömer Faruk Coşkun, Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu ve Baha Ünlü, Osmaniye eski Milletvekili Doç. Dr. Ruhi Ersoy, Belediye Başkanı Kadir Kara, Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, Türkiye’nin pek çok ilinden oda ve borsa başkanları katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Kur’an-ı Kerim okundu. İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu’nun yaptığı duanın ardından merhum Hasan Ersoy’un hayatını anlatan sinevizyon gösterimi sunuldu. Protokol konuşmalarından sonra program kapsamında Hasan Ersoy'un adı verilen toplantı salonun açılışı yapıldı.

Programın ardından Rektörümüz Prof Dr. Murat Türk ve TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ikili bir görüşme gerçekleştirdi. İkili görüşmede Üniversitemizle ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.