Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk'ten Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç'a Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, 20.07.2018 tarihinde Rektör Yardımcılığı görevine atadığı Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç’ı odasında ziyaret etti.

Ziyarette, Devletimiz tarafından bizlere emanet edilen kaynakları en iyi şekilde doğru kullanmaya ve en etkili şekilde yönetmek için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Rektör Yardımcılığı görevine atadığı Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç’a görevinde başarılar diledi.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç, 2017 yılında Üniversitemiz Sağlık Yüksekokul Beslenme ve Diyetetik Bölümünde profesör olarak görevine devam ederken halen Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanlığı ve Sağlık Yüksekokul Müdürlüğü görevini de yürütüyor.