Üniversitemiz Rektörüne, Görev Süresi Dolan Osmaniye Garnizon Komutanından Veda Ziyareti

İlimizde görev süresi dolan Osmaniye Garnizon Komutanı, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutan Yardımcısı Topçu Albay Ahmet Serdar Gül Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’e veda ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen veda ziyaretinde Osmaniye Garnizon Komutanı, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutan Yardımcısı Topçu Albay Ahmet Serdar Gül kendisini ağırlayan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’e teşekkür etti.

Osmaniye’deki gerçekleştirdiği başarılı görevlerinden dolayı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, konuğu Osmaniye Garnizon Komutanı, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutan Yardımcısı Topçu Albay Ahmet Serdar Gül’e teşekkür ederken yeni görev yerinde de başarılar diledi.

Üniversitemizden ayrılmadan önce de şeref defterini imzalayan Osmaniye Garnizon Komutanı, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutan Yardımcısı Topçu Albay Ahmet Serdar Gül, deftere; “Osmaniye’nin aydınlık yüzü OKÜ’de bulunmanın gururu, fakat Osmaniye’den ayrılmanın hüznü ve Rektörümüzün nezdinde bütün personel ve öğrencilerimize saygı ve sevgilerimi sunarım.” diye yazdı.